Qui som

IMG_0791

Sóc la Meritxell Bansell Roca, nascuda a Vic l’any 1986.

El 1987 em van diagnosticar la celiaquia. Potser aquest és el motiu que m’ha empès a endinsar-me en el món de la nutrició, al qual més endavant ha esdevingut ser la meva professió.

Sóc diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull (2008) i Màster en Química i Enginyeria Alimentària (2009) per la mateixa Universitat. La meva estada a OncoVallès donant suport nutricional als malalts i familiars d’afectats pel càncer, i al departament d’investigació, desenvolupament i nous productes a l’empresa Bimbo SAU, van permetre que pogués conèixer i endinsar-me tan en el món de la nutrició clínica com també en el de la indústria alimentària.

Sóc Dietista-Nutricionista de la consulta privada pròpia, i també la nutricionista d’altres centres. Tinc experiència en l’elaboració de dietes personalitzades pel control de pes, nutrició esportiva, nutrició infantil, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i dietoteràpia; també treballo per empreses de càtering i empreses d’alimentació elaborant menús per a diversos col·lectius i escrivint articles sobre alimentació. Sóc nutricionista a l’àrea de qualitat de Bon Preu, SAU realitzant diverses tasques relacionades amb l’alimentació, la nutrició i els productes alimentaris.

També he participat en programes i falques de televisió divulgatius, com el Criatures emès al 9TV.

Sóc cofundadora i presidenta de l’Associació Osona Condició Celíaca. Actualment estic treballant amb nous projectes per aquest col·lectiu al qual tinc una vinculació especial i personal.

Sóc Blogger per tal de poder compartir amb vosaltres totes aquelles inquietuds i dubtes, i també les novetats i notícies que van sorgint relacionades en l’àmbit de la nutrició i l’alimentació.